Начало Новини Турнир по пейнтбол в столицата през юни

Турнир по пейнтбол в столицата през юни

от Alexander Vangelov
231 разглеждания

Бивши лекоатлети – сред главните „двигатели” на пейнтбола у нас

Първо издание на турнира „Big Shot” през юни

От няколко години сравнително новият (но само за България!) спорт пейнтбол си пробива път в календара на спортните прояви у нас. Двама бивши атлети – Костадин Рачев (скок височина 2.14) и рекордьорката на овчарски скок за девойки (3.73 м) Полин Митова са сред главните „двигатели” и организатори на състезанията по пейнтбол в София и в страната.

Една чудесна инициатива е насрочена да се проведе на игрището „Бонсист” в столицата след малко повече от месец (18-19 юни). Турнирът „Купа  BigShot” ще се проведе в два дни, като участие ще вземат както професионалистите, така и всички желаещи от София и страната (аматьорски и професионален кръг). Организатор е клубът по пейнтбол “Big Shot”.

В състезанието на  игрище „Бонсист” могат да участват всички желаещи, като не е никак необходимо да притежават предишен опит.

За повече подробности около състезанието и условията за участие в него могат да се намерят на профила на “Big Shot” във Facebook: www.facebook.com/paintballBigShot, както и в Инстаграм: www.instagram.com/bigshot-paintball.

 

0 Коментар
0

Подобни статии

Съдържанието е обект на авторски права и не може да бъде копирано.