Начало Новини Сребърна купа за Поли Митова от СК по Пейнтбол в Париж

Сребърна купа за Поли Митова от СК по Пейнтбол в Париж

от Alexander Vangelov
612 разглеждания

Голям успех на Поли Митова на Световната купа по пейнтбол  в Париж

Нашето момиче – със Сребърната купа в ПРО дивизия  заедно със седемте си колежки

Голям успех записа нашата рекордьорка на овчарски скок за девойки и настояща треньорка по лека атлетика в КЛАСА Полин Митова. На поредното издание на Световната купа по пейнтбол (NXL), която отбелязахме днес във френската столица Париж, интернационалният отбор на Поли зае второто място и завоюва Голямата Сребърна купа. В отбора на Митова от осем състезателки участваха още: Амбър Уонг (Малайзия) – капитан, Уенди Стюарт (Вбр), Вилайфоне (Хонгконг), Стар Хардфорд (Вбр), Шанън Лопес (Вбр), Деби Щеглих (Герм) и Линда Грауе (Норв).

В отделните етапи от Световната купа по пейнтбол участват отбори и формации от цял свят, които са разпределени в различни категории – национални отбори, „профи”, юноши, ветерани и аматьори. Интернационалният отбор на Поли Митова (рекордьорка за девойки на овчарски скок с 3.70 м отпреди 11 години!) се е класирал в най-силната „Про” WNXl  дивизия, като е отстъпил само на отбора на „Дракина”. Състезателките са селектирани от менаджър  и само шансът им е попречил да спечелят първото място…..

Отборът на Коста Рачев (крайният вляво с националния флаг)

В дивизията при ветераните българският отбор (ръководен от Костадин Рачев, бивш национален състезател на скок височина за юноши с 2.14 м) е заел престижното седмо място при изключително остра конкуренция…

Участвали сме и в дивизията при аматьорите, където сме заели 26-ото място.

Снимки и информация: Поли Митова

0 Коментар
0

Подобни статии

Съдържанието е обект на авторски права и не може да бъде копирано.