Начало Новини В неделя на стадион „Васил Левски“ – третото издание на „Baby Cup“

В неделя на стадион „Васил Левски“ – третото издание на „Baby Cup“

от Alexander Vangelov
194 разглеждания

В неделя – отново празник на децата

Очакваме повече от 200 малчугани на третото издание на „Baby Cup

В последния ден на април националният стадион „Васил Левски” отново ще бъде огласен от радостна глъч – повече от 200 деца се очаква да стартират в третото издание на турнира „Baby Cup”. Ето каква информация изпратиха специално за читателите на сайта организаторите на турнира:

Над 200 деца влизат в атлетическа битка на Darko Team Baby Cup 3

Повече от 200 деца от цяла България ще стартират в третото издание на турнира по лека атлетика DarkoTeamBaby Cup.

Надпреварата е за деца на възраст от 4 до 13 години и ще се проведе на стадион „Васил Левски“ на 30 април 2023 година, неделя.

Атлетите ще се състезават на 50 метра и 60 метра и ще бъдат разделени в десет възрастови групи. Участниците ще бягат с деца, родени единствено в същата година, а състезанието е отворено за всички – независимо дали имат спортен опит или членуват в клуб.

Идеята на организаторите е да дадат шанс на най-малките атлети да се състезават на най-голямото съоръжение за спорт в България и да се запознаят с атлетическите надпревари в позитивна и приятна обстановка.

Всички успешно завършили състезатели ще получат медал в знак на уважение към усилията им, а най-бързите ще бъдат наградени с подаръци от партньорите на турнира.

Събитието се организира от софийската школа „Дарко Тим“ с помощта на федерацията по лека атлетика, а основен партньор е компанията за домакински електроуреди Cosori.

Надпреварата се подкрепя също от Decathlon Bulgaria, водещата компания за подбор на персонал в България EasyConsult и Асоциацията за развитие на българския спорт.

Регистрацията за състезанието вече започна в сайта: www.babycup.darkoteam.com Там може да намерите и всички правила и подробности за състезанието.

 

 

0 Коментар
0

Подобни статии

Съдържанието е обект на авторски права и не може да бъде копирано.