Начало Новини На 24 септември – първо издание на Купа „Спринт“

На 24 септември – първо издание на Купа „Спринт“

от Alexander Vangelov
139 разглеждания

В неделя – първо издание на Купа „Спринт”

Спринтьорски тест в началото на учебната година

Повече от 100 деца се очаква да стартират в първото издание на турнира за „Купа Спринт“. Надпреварата ще се проведе на стадион „Васил Левски“ в неделя, 24 септември. Състезанието е за деца на възраст от 4 (родени 2019 г.) до 13 години (родени 2010 г.). Участниците ще бъдат разделени в десет възрастови групи при момичетата и момчетата и ще се състезават на 40 метра, 50 метра и 60 метра, според възрастовата група.

Състезанието има за цел да провери възможностите на децата в началото на учебната година и да открие най-бързите деца, както и бъдещите велики шампиони на България. Организаторите на турнира от спортен клуб „Дарко Тим“ имат амбицията да дадат възможност на децата да спортуват и да се забавляват чрез спорт на най-голямото съоръжение за лека атлетика в страната – стадион „Васил Левски“, което ще бъде допълнителен стимул за децата.

Състезанието е подходящо за всички деца: независимо дали членуват в спортен клуб или не. Няма значение от спортната форма и опита в тренировките – важно е желанието. Повече информация и записването може да намерите в сайта: https://sprint.darkoteam.com/

 

0 Коментар
0

Подобни статии

Съдържанието е обект на авторски права и не може да бъде копирано.