Начало In memoriam Почина колегата-съдия Найден Владимиров

Почина колегата-съдия Найден Владимиров

от Alexander Vangelov
695 разглеждания

IN MEMORIAM

Почина спортният съдия Найден Владимиров

С дълбока скръб и покруса съобщаваме, че днес е починал колегата – съдия по лека атлетика Найден Владимиров.

Роден през 1951 г. в гр. Батановци (Темелково), още съвсем млад Найден се включи в семейството на съдиите по лека атлетика и не пропускаше състезание, без да се впусне в работата на отделните комисии.

До последно (въпреки влошеното си здравословно състояние) Владимиров помагаше всеотдайно (доколкото му позволяваха силите) в атлетическите прояви – както в столицата, така и в провинцията.

Освен като съдия, Найден винаги с желание помагаше и във всички дейности около материалното обезпечаване на съоръженията на стадионите, където се провеждаха всички състезания по лека атлетика.

Въпреки здравословните си проблеми, Владимиров, беше активен турист и се включваше в различни походи и посещения на обекти на БТС….. Членската му карта редовно се попълваше от печати на турстическите места с национално значение в Родината….

Винаги усмихнат и предразположен, Найден с оптимизма си спомагаше винаги за доброто настроение около себе си, независимо от тежката съдийска работа по секторите….

Съдийската комисия към БФЛА изказва искрени съболезнования на близките на починалия.

Погребението на тленните останки на Найден Владимиров ще се извърши на 11 декември, неделя, от 12:00 часа на Централните софийски гробища – София.

0 Коментар
1

Подобни статии

Съдържанието е обект на авторски права и не може да бъде копирано.