Начало Новини Личен рекорд на Мишо Недков във Франция

Личен рекорд на Мишо Недков във Франция

от Alexander Vangelov
315 разглеждания

Нов успех на Михаил Недков във Франция

След двегодишно отсъствие въобще от стадиона – варненецът с личен рекорд на 800 м

Отново приятни новини научихме от нашия сънародник Михаил Недков за представянето му на последното състезание във Франция днес. Ето какво сподели Мишо специално за читателите на сайта:

„Току що финиширах първи с 1:57.26 на 800 м на шампионата на 78-ми департамент в зала за младежи до 23 години. Успях да покрия и норматива за регионалния шампионат Ile de France, който е 1:57.70 мин. Това ми е и личен рекорд въобще – и на открито и в зала досега!

Следващият ми старт ще бъде на 21-ви и 22-ри януари 2023 г. Единият шампионат, за който покрих норматива,  е този, който е Ile de France и се води от най-високо ниво – той е на 4-ти и 5-ти февруари. След това на 11-ти и 12-ти февруари са националните шампионати за младежи до 23 години на Франция, за където ще ми е нужно време около 1:54 минути! Но смятам, че няма да е невъзможно да се класирам за националния шампионат на Франция с моя клуб Athle 78, имайки предвид, че сега съм само в началото на подготовката си и имам още месец и половина….

До края на 2022 г. нямам състезания и ще си почина сега една седмица, че имам леки болки в коляното и на 16-ти декември се връщам в България за празниците….

Предвиждаме с френския ми треньор следващият ми старт да бъде около 10-ти януари догодина!

Иначе с треньорката ми от „Евър” Варна Цонка Господинова решихме все пак да се картотекирам за 2023 г.. Ала едва ли за зимните състезания ще смогна да участвам в България! Но със сигурност ще гоня резултатите и нормативите, поставено то БФЛА, за да успея да се класирам поне за Балканиадата.”

Ще продължаваме с интерес да следим изявите на Михаил Недков и новините около него ще бъдат публикувани своевременно в сайта!

0 Коментар
0

Подобни статии

Съдържанието е обект на авторски права и не може да бъде копирано.